19 Aralık 2022 Pazartesi

TUVAL RESİM ÖRNEKLERİ

II. ABDÜLHAMİD HAN

Tuval, geleneksel olarak biz sanatçılar tarafından boyama yapılacak yüzey olarak kullanılan güçlü, dokuma bir kumaştır. Genellikle keten veya pamuk ipliğinden yapılır, ancak aynı zamanda polyester gibi insan yapımı malzemelerden de üretilir. Tuval genellikle beyazdır ve çok çeşitli resim stillerine ve konularına uyum sağlamak için gerilebilir.

Evlerde, ofislerde, restoranlarda, otellerde, müzelerde, galerilerde ve daha pek çok yerde dekorasyon amacıyla duvarlara modern bir sanat tuvali asılabilmektedir. Karakteriniz hakkında, inançlarınız veya tutkularınız hakkında bir çok şeyi görsel olarak karşı tarafa gösterebilmektedir.

Bize göndereceğiniz fotoğrafları veya çalışmaları, istenilen ölçüde 2-3 gün içerisinde tamamlayıp kargo olarak adresinize göndermekteyiz. İrtibat için 0535 260 74 79 veya 0505 032 11 28 numaralarından ulaşabilirsiniz.

2-Abdülhamid-portre
180x160cm II. Abdülhamid Han Portre Yağlı Boya Çalışması



17 Aralık 2022 Cumartesi

YAĞLI BOYA İLE RESİM

PEMBE VE BEYAZ GÜL YAPRAKLI KIZ

Yağlı boya, kuruyan yağlardan süspanse edilmiş pigmentlerden oluşur. Ton ve renk füzyonundan elde edilen yağlı boya, olağanüstü kolaylık ve boyama imkanı sunar. Aynı zamanda kusursuz doğrusal işlem ve efektler kolayca elde edilebilmektedir. Opak, saydam ve yarı saydam boyamanın tarzı ile kendi aralığında dokusal çeşitlilik kazandırılmaktadır.

Ayrıca, kuru toz pigmentlerin rafine edilmiş pigmentlerle karıştırılarak oluşturulan yağlı boya, standart pürüzsüz bir macun haline getirilir. Daha akıcı veya hareketli bir kaliteli elde etmek için sakız terebentin ile karıştırılır. Çalışmanın hızlanması için gerektiğinde sıvı kurutucular kullanılabilir.

Bize göndereceğiniz fotoğrafları, istenilen ölçüde 2-3 gün içerisinde tamamlayıp kargo olarak adresinize göndermekteyiz. İrtibat için 0535 260 74 79 veya 0505 032 11 28 numaralarından ulaşabilirsiniz.

pembe-gul-yaprakli-kiz
180x160cm pembe gül taçlı yağlı boya çalışması

beyaz-gul-yaprakli-kiz
180x160cm beyaz gül taçlı yağlı boya çalışması

22 Ağustos 2022 Pazartesi

4 Ocak 2022 Salı

CUMHURBAŞKANI YAĞLI BOYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yağlı boya tablosu.

Resim yapanlar cumhurbaşkanı yağlı boya portresi.
Cumhurbaşkanı yağlı boya modelleri
cumhurbaşkanı yağlı boya tablosu ressam İsmail Kılınç.
ÜNLÜ KİŞİLERİN  YAĞLI BOYA TABLOLARI MODELLERİ 

Türkiye yağlı boya yapan ressamlar İstanbul Anadolu yakası.